Alınacak Malzemeler: 1) Hamuru İçin: 3 yumurta / 1 su bardağı şeker / 100 gram tereyağı / Yarım su bardağı süt / 1 adet rendelenmiş limon kabuğu / 1 su bardağı ceviz içi / 2,5 su bardağı un / 1 paket vanilya / 1 paket kabartma tozu / 2) Kek Kalıbını İçin: 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı un Yapılışı: Yumurtaları, şeker ile şeker eriyene kadar iyice karıştırın. Daha sonra tereyağını katıp, krema halini alana kadar iyice çırpın. Süt ve rendelenmiş limon kabuğunu ilave edin. Böylelikle tüm sıvı malzemeyi karıştırın. Un, kabartma tozu ve vanilyayı kek harcına katın. Mikser ile kıvam alana kadar karıştırmaya devam edin. İri parçalar halinde bir kenara ayırdığınız içlerini güzelce ufalayıp kek harcına katıp iyice karıştırın. Daha sonra yağlanan ve unlamış olduğunuz kek kalıbına hazırladığınız harcı boşaltın. Önceden ısıtılmış 180°'lik fırında hamuru 40 dakika kadar pişirin. Pişen keki, fırında 5-10 dakika beklettikten sonra kalıbı ters çevirerek çıkartın. Keskin bir bıçak yardımıyla dilimledikten sonra çayın yanında sevdiklerinizle ikram etmek için servis tabaklarına koyun. Afiyet olsun...